Polityka Prywatności

Niniejszy dokument zawiera informacje na temat zasad gromadzenia, przetwarzania i ochrony danych osobowych.

Administrator danych
Administratorem Twoich danych osobowych jest SALESHACKERS Sp. z o.o z siedzibą w Warszawie, ul. Świętokrzyska 30 lok. 63, 00-116, zarejestrowaną pod numerem KRS: 0000764614, NIP: 5252775861, REGON: 382198322

Dane osobowe

Jeśli chcesz skontaktować się z nami za pomocą formularza kontaktowego, wycenić szacunkowy koszt usługi, umówić się na prezentację lub webinar lub też zapisać się na nasz newsletter zostaniesz poproszony o podanie swoich danych osobowych takich jak imię i nazwisko, nr kontaktowy, adres e-mail. Będą one przetwarzane tylko do celu, w jakim zostały pozyskane. Podanie przez Ciebie danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne do świadczenia przez nas usług.

Sposób wykorzystania danych osobowych

Dane osobowe podane przez Ciebie w formularzu kontaktowym będą wykorzystywane wyłącznie w celu udzielenia odpowiedzi na sformułowane pytanie i kontynuowanie ewentualnej dalszej korespondencji. W tym przypadku dane nie będą dalej w żaden inny sposób gromadzone i przetwarzane.
Dane podane w związku z zapisem do Newslettera będą wykorzystywane wyłącznie do wysyłania do Użytkownika informacji handlowych, marketingowych i promocyjnych dotyczących działalności Administratora i oferowanych przez niego usług.
Wszystkie przetwarzane przez Administratora dane osobowe nie będą w żaden sposób udostępniane i przekazywane jakimkolwiek innym podmiotom. Administrator może udostępniać dane jedynie uprawnionym organom państwowym na ich prawidłowo umocowane i uzasadnione żądanie.

Okres przetwarzania

Twoje dane będą przetwarzane tylko przez okres, w którym będziemy mieli podstawę prawną, czyli do momentu, w którym nie cofniesz zgody na przetwarzanie danych, lub cel zostanie zrealizowany.

Bezpieczeństwo danych

Dbamy o Twoje dane osobowe stosując odpowiednie środki organizacyjne i techniczne. Stosujemy zabezpieczenia na naszej stronie, m.in. szyfrowanie połączenia za pomocą certyfikatu SSL. Dla bezpieczeństwa danych Użytkowników Administrator korzysta wyłącznie z usług sprawdzonych i oferujących najwyższe standardy bezpieczeństwa firm hostingowych.

Twoje prawa

Masz prawo do dostępu, wglądu, sprostowania, usuwania lub ograniczenia przetwarzania Twoich danych osobowych. W przypadku naruszeń możesz również skorzystać z prawa do wniesienia skargi do organu nadzorczego - od 25 maja 2018 r. to Prezes Urzędu Ochrony Danych.

Zmiana danych i cofnięcie zgody

W dowolnym momencie możesz zmienić, sprostować lub usunąć swoje dane. Wystarczy, że nas o tym poinformujesz. Dane kontaktowe znajdują się w zakładce „kontakt”. Jeśli przestaną interesować Cię informacje z branży marketingu i sprzedaży, możesz zrezygnować z subskrypcji newslettera poprzez kliknięcie w link “Rezygnacja z otrzymywania wiadomości” znajdujący się w stopce każdej wiadomości.

Wyłączenie odpowiedzialności

Witryna zawiera odnośniki do innych stron i serwisów internetowych. Administrator nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zasady zachowania prywatności obowiązujące na tych stronach.
 

Wykorzystanie plików cookie

Nasza witryna wykorzystuje pliki cookie (ciasteczka). Poprzez pliki cookie należy rozumieć dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników przeznaczone do korzystania ze stron internetowych. Pliki cookie zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer. Pliki cookie używane są w celu dostosowania zawartości stron internetowych do preferencji użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych i pozwalają między innymi: rozpoznać urządzenie użytkownika i odpowiednio wyświetlać strony internetowe dostosowane do jego indywidualnych preferencji,
dostosować zawartości stron internetowych do preferencji użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych,
przechowywać identyfikator sesji, który jest niezbędny do zapisania informacji o fakcie przeglądania witryny lub wypełnienia formularza,
zliczać ilości odwiedzin na stronie i dzięki dodatkowym narzędziom (np. Google Analytics) tworzyć anonimowe, zagregowane statystyki, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób użytkownik korzysta ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości, z wyłączeniem personalnej identyfikacji użytkownika, zapobiegać wysyłaniu spamu poprzez formularze, w tym formularze komentarzy, w pełni korzystać z interaktywnych map Google, korzystać z narzędzi zaimplementowanych w witrynie i służących zwiększeniu jej wydajności.
Stosowane są dwa rodzaje plików cookie – sesyjne oraz stałe. Pierwsze z nich są plikami tymczasowymi, które pozostają na urządzeniu użytkownika, aż do opuszczenia witryny lub strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). Stałe pliki pozostają na urządzeniu użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookie albo do momentu ich ręcznego usunięcia przez użytkownika.
Standardowo oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza umieszczanie plików cookie na urządzeniu końcowym. Ustawienia te mogą zostać zmienione w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym przesłaniu na urządzenie użytkownika. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookie dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
Ograniczenie stosowania plików cookie, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne w witrynie, co może utrudnić lub uniemożliwić prawidłowe z niej korzystanie. Pliki cookie wykorzystywane są także przez partnerów Administratora (np. Google), z którymi on współpracuje i podlegają wówczas ich własnej polityce prywatności.

Zasady prywatności dotyczące dzieci

Witryna jest przeznaczona dla osób pełnoletnich. W związku z tym Administrator nie zamierza zbierać danych osobowych od Użytkowników, którzy nie ukończyli 18 roku życia.

Zmiany Polityki prywatności

Administrator zastrzega sobie prawo zmiany Polityki prywatności i ogłoszenia jej poprzez zamieszczenie jej w Witrynie.

KONTAKT

Dane rejestracyjne:
Skontaktuj się:
Adres biura:

SALESHACKERS Sp. z o.o

ul. Świętokrzyska 30 lok. 63

00-116 Warszawa
KRS: 0000764614

NIP: 5252775861

REGON: 3821983220

al. Jerozolimskie 100

00-807 Warszawa

Equator IV, 10 piętro